IPB
Forumdan Yararlanabilmek için Lütfen Kayıt Olunuz.

Fırat Üniversitesi(Elazığ)

This topic is about Fırat Üniversitesi(Elazığ), the author, raidennn, wrote about: (IMG:style_emoticons//nono.gif) ÖSS ye hazırlanan arkadaşlar fırat i seçerken dikkatli olun ve çok iyi düşünün.burda öğrenciyi pek sevmezler.genelde ... To read more just scroll down

Reply to this topicStart new topic
> Fırat Üniversitesi(Elazığ), Ben bi yanlışlık yaptım siz yapmayın!!!
raidennn
Mesaj Mar 28 2006, 04:11 AM
Mesaj #1

Sh/Tsg Er
Grup ikonu

Grup: Kullanıcı
Mesaj Sayisi: 3
Kayit Tarihi: 1-March 06
Uye No: 19.557

(IMG: Misafirlere Kapalı Link
) ÖSS ye hazırlanan arkadaşlar fırat i seçerken dikkatli olun ve çok iyi düşünün.burda öğrenciyi pek sevmezler.genelde elazığlıların hüküm sürdüğü bir kampüstür.
Go to the top of the page

+Quote Post
turgi
Mesaj Apr 23 2006, 12:18 PM
Mesaj #2

Sh/Tsg Yüzbaşı
Grup ikonu

Mesaj Sayisi: 4.614
Kayit Tarihi: 19-March 06
Sehir: ANKARA
Uye No: 22.910

uyarın için sağol

+Quote Post
UncONscıOUS
Mesaj Apr 28 2006, 12:15 AM
Mesaj #3

Sh/Tsg Bçvş.
Grup ikonu

Mesaj Sayisi: 775
Kayit Tarihi: 27-March 06
Sehir: Ankara
Uye No: 24.483

sağol

+Quote Post
xsey
Mesaj Apr 29 2006, 05:28 AM
Mesaj #4

Sh/Tsg Er
Grup ikonu

Mesaj Sayisi: 7
Kayit Tarihi: 6-March 06
Uye No: 20.377

ALINTI(raidennn @ Mar 28 2006, 05:11 AM) [snapback]168226[/snapback]

) ÖSS ye hazırlanan arkadaşlar fırat i seçerken dikkatli olun ve çok iyi düşünün.burda öğrenciyi pek sevmezler.genelde elazığlıların hüküm sürdüğü bir kampüstür.

) oooof offff ne siz sorun ne ben söyleyim katılmamak mümkün değil .
bu arada raidennn galiba seni tanıyorum.

+Quote Post
tutku_86
Mesaj Jun 11 2006, 08:50 PM
Mesaj #5

Sh/Tsg Er
Grup ikonu

Mesaj Sayisi: 39
Kayit Tarihi: 5-March 06
Uye No: 20.242

yaw dostum nie oyle söyleyon
ben elazığlıyım

+Quote Post
for_live
Mesaj Jun 15 2006, 02:22 PM
Mesaj #6

Sh/Tsg Er
Grup ikonu

Mesaj Sayisi: 13
Kayit Tarihi: 20-September 05
Uye No: 3.003

valla bencede aman aman elazıgı zorda kalmadıkça yazmayın çünkü burası üniversite değil liseden de beter.ama mhp li iseniz gelin sizi severler hem elazıglılar hemde okuldaki hocalar

bu arada bende bu sene mezun oldum çok şükür burada ögrenciye ev vermezler verseler 2 katı fiyat isterler daha neler neler bu arada mhp li derken gerçek milliyetçiysenizde dayanamazsınız buradaki göstermelikte o bakımdan haniii neyse öle yazmamanızda fayda varrrr benden demesii

+Quote Post
beyzade
Mesaj Jun 16 2006, 06:41 PM
Mesaj #7

Sh/Tsg Er
Grup ikonu

Mesaj Sayisi: 10
Kayit Tarihi: 21-January 06
Uye No: 14.857

arkadaşlar ben elazığlıyım ve elazığda okuyorum bu söylenenlere kesinlikle katılıyorum.. zamanında bunları akıl edemedim ve burayı yazdım ama şimdi çok pişmanım ama 3 sene okuduk artık 1 senemi kaldı seneye bitiyo inşallah... ha bide şunu eklemek istiyorum kesinlikle yüksek lise gibi bi okul yani liseden tek farkı giyisinin serbest olması bencede yazmayın burayı ....

+Quote Post
f_karayol
Mesaj Jul 1 2006, 11:18 AM
Mesaj #8

Sh/Tsg Er
Grup ikonu

Mesaj Sayisi: 10
Kayit Tarihi: 24-March 06
Uye No: 23.903

öğrenciye kiraya evi türkiye'nin her yerinde 2 katına verirler, hem ben elazığ'ı biliyorum, elzığ'da ev fiyatları çok düşüktür 200 milyona büyük bir ev tutulur, o yüzden ev için şikayet etmeyin, benim bursa'da oturduğum ev 600 milyon... bi de öğrenciyi hiçbir yerde sevmezler o yüzden elazığ'lılar öğrenciyi sevmiyor demek çok aptalca........ o yüzden lütfen genelleme yapmayın....

+Quote Post
can1907
Mesaj Jul 29 2006, 04:28 PM
Mesaj #9

Sh/Tsg Er
Grup ikonu

Mesaj Sayisi: 25
Kayit Tarihi: 27-February 06
Uye No: 19.170

arkadaslar hey lutfen kotulemeyelim elazıglıları noluyo ya aslında orayı univ. okumak icin dısarıdan gelen ogrenciler bozuyo.insanların univ. ogrencilerinin sapıklarına ses cıkartması ters bişeyse elazıg ters memlekettir kardesim........???

+Quote Post
hizliexpress
Mesaj Aug 13 2006, 03:23 PM
Mesaj #10

Sh/Tsg Er
Grup ikonu

Mesaj Sayisi: 4
Kayit Tarihi: 3-August 06
Uye No: 41.950

bencede mecbur kalmadıkça yazmayın.bende orda okuyorum.1 senem kaldı.gerçek elazığlı bulursanız seni korurlar.eğer bulamazsanızz tepenize binerler.öğrenciyi sevmezler..iki kat fiyat söylerler kısacası üniversite hayatı zor yaşarsınız.....

+Quote Post
emre781
Mesaj Sep 11 2006, 10:05 AM
Mesaj #11

Sh/Tsg Onb.
Grup ikonu

Mesaj Sayisi: 80
Kayit Tarihi: 9-November 05
Uye No: 6.755

Sen Gerçek Elazığlılarla tanıştıktan sonra aynı şeyleri söyle bende bizim ordaki ev boşta sana bedava vericem otur.. Biraz akıllı mantıklı düşün sanki biri tabanca dayadı kafana elazığı seç diye elin mahkumdu.. BU ülkede istisnalar hariç kimse istediği yere kolaylıkla yerleşemez..

+Quote Post
tstep
Mesaj Sep 11 2006, 08:07 PM
Mesaj #12

Sh/Tsg Çvş.
Grup ikonu

Mesaj Sayisi: 243
Kayit Tarihi: 12-June 06
Uye No: 34.732

arkadaşım gerçekten de gerçek bi elazığlı ya rastlamamışsın orada yabancı bi insanı asla yalnız burakmazlar koruyup gözetirler. ama yok sen ille de her şey benim istediğim gibi olsun dersen bunu nereye gidersen git tepki olarak alırsın.

elazığ üniversiteye, üniversiteliye ve öğrenciye karşı değildir ama dışarıdan gelen bazı sapık ve sapıklıklar elazığlıyı canından bezdirmiş durumda işte bu nedenle pek sıcak bakmıyo olabilirler ama sen onları gerçekten anlamaya çalışsan ne kadar haklı olduklarını görürsün.

ilk üniversite de harput ta kurulmuştur.kültürüne geleneğine örf ve adetlerine bağlı bi şehirdir elazığ.

bu nedenle biraz muhafazakar görünürler ama gerçek kültür vardır orda.bakış açını önyargısız olarak ele al derim.

üniversiteli erkekler ve hanım kızlarımız hal va hareketlerine dikkat ederlerse tadını çok güzel çıkarırlar elazığın.

ayrıca memleketime çok selam söyle...
severler onlar seni istersen bi tomar adam var sana sahip çıkacak.