IPB
Forumdan Yararlanabilmek için Lütfen Kayıt Olunuz.

ingilizce kursu

This topic is about ingilizce kursu, the author, oxyopidoe, wrote about: arkadaşlar just english center ingilizce kursuna gitmeyi düşünüyorum.ama oraya giden biri varmı?kurs nasıl,eğitimi nasıl,bilgisi olan var mı? ... To read more just scroll down

Reply to this topicStart new topic
> ingilizce kursu
oxyopidoe
Mesaj May 25 2007, 08:28 PM
Mesaj #1

Sh/Tsg Er
Grup ikonu

Grup: Kullanıcı
Mesaj Sayisi: 7
Kayit Tarihi: 29-December 05
Uye No: 12.123

arkadaşlar just english center ingilizce kursuna gitmeyi düşünüyorum.ama oraya giden biri varmı?kurs nasıl,eğitimi nasıl,bilgisi olan var mı?
Go to the top of the page

+Quote Post
byercet
Mesaj Jun 24 2008, 12:06 PM
Mesaj #2

Sh/Tsg Er
Grup ikonu

Grup: Kullanıcı
Mesaj Sayisi: 1
Kayit Tarihi: 24-June 08
Uye No: 66.403

Evet ben o kursun Hafta İçi Akşam Intermediate kursuna gittim ayrıca ablamda Toefl eğitimini kadıköy Justenglish'ten aldı..
Gerçekten diğer kurumlardan iyi yada kötü olduğunu bilemem çünkü diğer kurumlarda ingilizce eğitimi almadım.Ancak Justenglish bizimle gerçekten ilgilendi.Daha görüşme yaparken sorunuma çözüm üretmek için elinden geleni yaptılar.3 aylık eğitimim boyunca gerek öğretmenlerim,gerekse yönetim ve danışman arkadaşlar en küçük sorunumda yardımcı oldular.Vaktim olsaydı diğer kurlarıda alırdım kesinlikle.Ayrıca ablam da Toefl'dan 120 üzerinden 93 almış.Sanırım iyi bir puan çünkü ona yüksek lisans için 80 yetiyordu.

Yani diğer kurumlar da böylese bir farkı yok ama ben gerçekten tavsiye ederim..

byercet
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
Tags
No Tag inserted yet

1 Kisi bu Konuya Bakiyor (1 Misafir ve 0 Gizli Ute)
0 Uye:

RSS Basit Gorunum Su anki Tarih ve Saat: 21st August 2008 - 07:25 PM
oyun oyna - Forum
eXTReMe Tracker
Evrenin Paylaşımı aytug akdogan ödüllü 1. seo yarışması ve yurtta barış dünyada barış